Vi vill bli fler!
Vi söker dig som vill jobba med ekonomi för små och medelstora företag. Du bör ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har arbetat i branschen i några år och har kunskap att göra bokslut och deklarationer.
Hos oss har vi stort fokus på varje medarbetares utveckling och vidareutbildning, vi utbildar vår personal både internt och externt. Här finns möjlighet att växa inom företaget och inrikta sig på specifika ämnen/arbetsuppgifter/kundgrupper.
Vadstena Bokföringsbyrå grundades år 1968 i Vadstena, år 2008 valde vi att öppna kontor även i Linköping. Vi sitter i rymliga lokaler där varje medarbetare har ett eget kontorsrum. Det finns även möjlighet att arbeta hemma några dagar i veckan om man själv önskar det.
Idag är vi 24 personer totalt, ungefär hälften per kontor. Hos oss arbetar agronomer, civilekonomer, lantmästare, redovisningsekonomer mm.
Vi har en bred kunskap inom företaget med specialistkunskaper inom bland annat bolagsfrågor, jord och skog, vindkraft och juridik.
Vårt engagemang i kundens verksamhet är stort och vi hjälper våra kunder med alla delar inom ekonomi, juridik och fastighetsmäkleri. Många kunder får hjälp av oss med bokföring, fakturering, löner, bokslut, deklaration, EU-stöd och rådgivning.
Vi hjälper även många kunder med digitalisering av sin administration för att företagaren ska få ett effektivt arbetssätt och en bra överblick av sin ekonomi. Varje digitaliseringsflöde byggs specifikt för varje kunds behov.
Vadstena Bokföringsbyrå är delägare i Östgöta Juridik där vår juridiska verksamhet bedrivs samt i Areal där vår fastighetsförmedling sker.
Kontakta Frida Andersson, VD och personalchef, för mer information eller ansökan.
frida.andersson@vadbok.se eller 013-242021
Ekobrottsmyndigheten: Redovisningskonsulten kan göra skillnad
Ekonomisk brottslighet är ett växande samhällsproblem – men också något vi tillsammans kan motverka. Hos Ekobrottsmyndigheten står det brottsförebyggande arbetet i fokus, och …
Att tänka på när du planerar anställdas semester
Snart är det dags att planera sommarens semester. Här är några viktiga regler du behöver ha koll på som arbetsgivare. Tvingande och flexibla regler Semesterlagen innehåller både …
Ska du anställa en ungdom i sommar? Här är tre tips!
Det finns många saker du som arbetsgivare ska tänka på om du ska anställa en ungdom i sommar. Det är en förmån att få bidra till en persons första anställning – men det är viktigt …
Dags att deklarera – nyheter och tips för dig som privatperson!
Den 2 maj ska deklarationen för dig som privatperson senast vara inne hos Skatteverket om du inte har fått anstånd att lämna den senare. Här kommer några bra tips på vägen. Nyheter i …
Momspaketet antaget i EU – vad händer nu?
Den 11 mars antog EU formellt ViDA – ett omfattande reformpaket som ska digitalisera momshanteringen i Europa och som vi skrivit om tidigare. Nu börjar den svenska resan mot implementering, …
Undvik kvarskatt nästa år
Nu är det möjligt att se deklarationen för beskattningsåret 2024 digitalt. Får du pengar tillbaka eller måste du betala kvarskatt? Vad kan du göra för att inte få kvarskatt att betala …
Långtidssjuk – vad du som arbetsgivare måste göra
När en av dina anställda har varit sjukskriven i 30 dagar – och sjukskrivningen förväntas pågå i minst 60 dagar – har du som arbetsgivare ett ansvar att vidta arbetsplatsinriktade …
Vanliga deklarationsmissar för enskilda näringsidkare – och hur du undviker dem
Deklarationssäsongen är i full gång och bokslutet för dig som är enskild näringsidkare ska snart vara klart för att kunna ligga till grund för beskattningen. I den här artikeln lyfter vi …
Deklarationstidpunkter för aktiebolag under 2025
Dags att fokusera på när aktiebolag ska lämna in inkomstdeklarationen och betala kvarskatt 2025. Inlämning av deklarationen För aktiebolag kan inlämningstidpunkten för …
Lag på hållbarhetsrapportering kan dröja
EU-kommissionens nya förslag på hållbarhetsrapportering enligt CSRD innebär att 80 procent av företagen undantas. De storföretag som ska följa CSRD får inte föra över sina …